Sajato Ab

Omfattande renoveringar av bostäder och företagslokaler i Helsingfors, Esbo, Vanda samt i hela Nyland.

Sajato Ab:s verksamhetsområde är hela Nyland.  Vi är ett 100 procentigt inhemskt företag där alla arbetstagare är professionella inom branschen. Vi erbjuder omfattande renoveringar, av bostäder och affärslokaler, allt ifrån planering till finess. Vid skade- och saneringsobjekt utför vi hela paketet från kartläggning, rivning och torkning till återuppbyggnad. Via oss får du också inredningsplanering och planritningar. Vi utför även arbete på fastigheternas ytterskrifter.

God kundbetjäning och kontakt.

Med oss är det lätt att samarbeta, vi håller dig uppdaterad genom hela renoveringsprocessen. Vi ger dig alltid en realistisk bild om hur arbetet framskrider. Som exempel, då vi arbetar med fastighetsbolag och företag, håller vi med jämna mellanrum byggnadsarbetsmöten, där vi berättar hur arbetet framskridit.

Kvalitetsmässiga renoveringar

Trots vår goda service strävar vi till att hålla en konkurrenskraftig prisnivå. Då du beställer en renovering av oss, ger vi ett förmånligt anbud till dig. I vårt företag, betyder inte förmånligt dålig kvalitet på arbetet eller materialet, utan tvärtom är vårt företag känt för hög kvalitetsstandard. Vi försäkrar att det arbete vi utfört ser bra ut och att hållbarheten på det utförda arbetet varar i många år. Naturligtvis beviljar vi en rejäl garanti på utfört arbete.

Du kan bekanta dig med våra objekt även i 3D-form här.

Om du strävar efter förstklassig kvalitet och en omfattande helhet av din renovering, är vi ditt rätta val - kontakta oss!

Bostadsrenoveringar

Vi utför högklassiga renoveringar av bostäder, från planering till finess.

Läs mera

Skadesaneringar

Brand-, vatten och miljöskadesaneringar med snabb tidtabell.

Läs mera

Renovering av affärslokaler

Innefattar planritningar och inredningsplanering.

Läs mera

Renovering av våtutrymmen

Ett stiligt badrum, en stämningsfull bastu eller ett fungerande hjälpkök och wc.

Läs mera

Fotogalleri

I galleriet kan du ta en titt på våra högkvalitativa arbeten. Även en 3D presentation på ett av våra objekt.

Läs mera

Referenser

Bekanta dig med våra referenser av renoveringar och saneringar vi utfört

Läs mera