Saunaremontit, kodinhoitohuone-, wc- ja kylpyhuoneremontit koko Uudenmaan alueella

Sajato Oy:ltä saat kattavat remontit märkätiloihin - tarjoamme niin saunaremontteja, kodinhoitohuoneremontteja kuin wc- ja kylpyhuoneremonttejakin. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä koko Uudenmaan alueella.

Kokonaisvaltaista palvelua remontin alusta loppuun

Märkätilaremontin aluksi kartoitamme asiakkaan toiveet kokonaisuudesta. Saat meiltä neuvoja tarpeen vaatiessa jo suunnitteluvaiheesta lähtien. Materiaalihankinnat märkätilaremontteihin voi asiakas halutessaan tehdä itse tai me voimme hoitaa koko kokonaisuuden.

Vanhojen märkätilojen purkamisen jälkeen suoritetaan vedeneristys- ja pohjatyöt. Nämä työt tekee aina alan sertifioitu, koulutettu ammattilainen, jolla on alan viimeisin koulutus ja uusimmat tiedot. Pohjatöiden jälkeen asennetaan kaakelit, tehdään seinä- ja kattotyöt sekä asennetaan kiinteät kalusteet. Sähkö- ja vesitöissä käytämme valtuutettuja alihankkijoita. Kaikki tekemämme työt täyttävät vakuutusyhtiöiden asettamat vaatimukset.

Olitpa sitten uudistamassa kylpyhuonettasi, saunaasi tai kodinhoitohuonettasi, me täytämme toiveesi projektin alusta alkaen.
Ota yhteyttä!