Huoneistoremontit suunnittelusta viimeistelyyn Uudellamaalla

Remontti suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, jolloin lopputulos on varmasti mieleinen. Kokeneen ja luotettavan työporukkamme käsissä isotkin remonttiurakat tehdään aikataulussa pysyen ja sovittua budjettia noudattaen, laadusta silti tinkimättä. Kauttamme saat halutessasi myös sisustussuunnittelijan palvelut.

Kokonaisvaltaista palvelua remontin alusta loppuun

Remontin aluksi kartoitamme asiakkaan toiveet kokonaisuudesta. Saat meiltä neuvoja tarpeen vaatiessa jo suunnitteluvaiheesta lähtien. Materiaalihankinnat remontteihin voi asiakas halutessaan tehdä itse tai me voimme hoitaa koko kokonaisuuden.

Märkätilaremonteissa vanhojen märkätilojen purkamisen jälkeen suoritetaan vedeneristys- ja pohjatyöt. Nämä työt tekee aina alan sertifioitu, koulutettu ammattilainen, jolla on alan viimeisin koulutus ja uusimmat tiedot. Pohjatöiden jälkeen asennetaan kaakelit, tehdään seinä- ja kattotyöt sekä asennetaan kiinteät kalusteet. LVI töissä käytämme valtuutettuja alihankkijoita. Kaikki tekemämme työt täyttävät vakuutusyhtiöiden asettamat vaatimukset.

Olitpa sitten uudistamassa kylpyhuonettasi, saunaasi tai kodinhoitohuonettasi, me täytämme toiveesi projektin alusta alkaen.
Ota yhteyttä!